Om Vintachic

Hej, jeg hedder Louise. Og det er mig, der står bag Vintachic. Jeg er ejer, regnskabschef, lagermedarbejder, telefonpasser og tingfinder på samme tid.

Jeg knuselsker Italien og har i mange år samlet på det fine glas fra Murano, som ikke findes magen til i hele verden. Hvis du køber en lampe, et spejl eller en vase hos Vintachic, så er det mig, der har fundet den til dig.

Jeg synes indretning skal være sjovt, smukt og fyldt med farver – og allervigtigst – bæredygtigt. Og netop derfor elsker jeg at indrette med vintage. Glaskunst fra Murano fylder ekstra meget hjemme hos mig selv, for jeg elsker skønheden, håndværket og især, at hver eneste mundblæst glaslampe eller interiør er helt unik.

Unik vintage glaskunst

På Vintachic.dk finder du typisk Murano vintageglas fra perioden 1930’erne til 1980’erne. Du kan altid spørge, hvis du er i tvivl om noget. De forskellige perioder har forskellige stilarter ligesom de mange glasteknikker er meget forskellige. 
Ingen varer er helt ens, da alle er håndlavede og unikke. 

Læs mere

Glas fra Murano

Alle glasvarer, som du finder hos Vintachic, er fra Murano i Italien. Se udvalget her. Mange tror, at Murano er et brand, men det er faktisk en ø. En lille smuk ø i Venedigs lagune, som igennem århundreder har været kendt for hel ekstraordinær glaskunst. Det var på Murano, at krystalglasset blev opfundet, og familiedrevne glaspusterier på øen har siden 1300-tallet nedarvet særlige teknikker og opskrifter for enestående glaskunst. 

Ring eller skriv til mig

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du vil vide mere om de vintage Murano glasvarer, som er til salg hos Vintachic.

 info@vintachic.dk / 51908030

Vintachic
Frederik VI’s Alle 6, 1.tv.
2000 Frederiksberg
Denmark

CVR 42217875