Handelsbetingelser for Vintachic

Disse handelsbetingelser gælder for salg af varer fra www.vintachic.dk

Generel information

Vintachic er registreret med CVR-nr: 42217875 på adressen Ryesgade 31A, 8680 Ry, Danmark.

Vintachic er en enkeltmandsforretning uden fysisk butik eller showroom. Varer købt på vintachic.dk sendes med GLS eller kan efter aftale ses og afhentes privat.

Hvis du oplever problemer med hjemmesiden eller har spørgsmål til din ordre, kan Vintachic kontaktes på: info@vintachic.dk eller telefon 51908030. 

Betaling

Vintachic modtager onlinebetalinger med Visa/Dankort, Mobilepay Online eller bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb på hjemmesiden er opgivet i danske kroner. Vintachic forhandler kun vintage/brugte varer, der sælges efter brugtmomsprincippet. Varer der sælges efter brugtmomsprincippet har ikke et udspecificeret momsbeløb. Dansk brugtmoms er på 8 procent. 

Vintachic benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder dine data er sikre og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Vintachic’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Levering

Vintachic afsender din vare 1-5 dage efter, at din ordre er modtaget.

Vintachic afsender varer med GLS.

Fragtpriser:
GLS pakkeshop 0 kr
GLS hjemmelevering 70 kr.

Du vil altid modtage et track and trace nr., så du kan følge din pakke fra Vintachic og hjem til dig. 

Vintachic er ikke ansvarlig for forsinkelser, der skyldes forhold hos GLS eller andre forhold uden for Vintachics kontrol.

Skade under transport

Hvis en pakke bortkommer under fragt eller du modtager en pakke, som er beskadiget, så kontakt Vintachic indenfor 24 timer på info@vintachic.dk

Det er vigtigt, at du vedhæftet et foto af den ødelagte vare indeni i den originale indpakning. Åben kassen og tag et foto af den ødelagte varer uden at løfte den ud. Vedhæft også foto af pakkelabel samt den originale indpakning. Når disse forhold er imødeset, så refunderer Vintachic naturligvis det fulde beløb samt forsendelsesomkostningerne.

Vintachic pakker alle glasvarer ind i dobbelt lag pap og med masser af fyld. Vi har endnu ikke oplevet, at en vare er gået i stykker.

Afhentning af varer

Vintachic er en webshop uden fysisk butik eller showroom. Ønsker du at se din vare før køb, så kan der efter aftale afhentes varer i privaten i Gl Rye. Kontakt info@vintachic.dk hvis du ønsker dette.

Varer som er bestilt til afhentning skal afhentes senest 14 dage efter, at de er bestilt på www.vintachic.dk

Vintachic trækker først betalingen for din vare, når den er afhentet.

Fortrydelsesret og returnering

Hvis du fortryder dit online køb på www.vintachic.dk, har du 14 dages fuld returret. Vintachic refunderer det fulde beløb minus forsendelsesomkostninger, hvis varen er købt online.

Varer som er bestilt til afhentning sælges som beset og er ikke omfattet af fortrydelsesretten medmindre andet er aftalt.

Hvis du vælger at returnere en vare, skal du selv sørge for, at returnere varen til Vintachic i forsvarlig emballage. Det er dit ansvar, at varen kommer frem til Vintachic i samme stand, som den blev modtaget. Vi anbefaler, at du sender returvarer med forsikret pakkepost. 

Kontakt Vintachic før returnering på info@vintachic.dk, så vi er orienteret om, at dine varer er på vej retur. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brug af fortrydelsesretten.
 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. 

Eventuelle fejl og mangler som ikke kan henføres til alm. aldersbetingede brugsspor vil fremgå af varens tekst.

Reklamation skal ske senest 24 måneder fra leveringsdagen. 

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Vintachic i rimelig tid efter varens modtagelse. Reklamation inden for 2 uger anses som værende rettidig.

Du betaler selv for udgifter forbundet med tilbagelevering af varerne. Ved reklamation sendes en mail til info@vintachic.dk med en beskrivelse af fejlen og en kopi af faktura. Herefter vurderer Vintachic om fejlen kan udbedres eller købet skal annulleres. 

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig brug af varen. Udbedring af forhold, som skyldes købers behandling, herunder skødesløshed eller fejlagtig behandling, hærværk, naturskade eller tilsvarende, er ikke omfattet af Vintachics forpligtelse til udbedring.

Forbehold

Vintachic tager forbehold for udsolgte varer og eventuelle prisfejl på hjemmesiden. 

Vintachic sælger varer på hjemmesiden og på virksomhedens instagramprofil samt ved afhentning privat. Der kan derfor ved en fejl forekomme tilfælde, hvor en vare allerede er solgt andersteds. Vi giver i sådan et tilfælde kunden besked hurtigst muligt via mail. Og vi hjælper meget gerne med at finde en tilsvarende vare eller give kunden førsteprioritet på venteliste til en tilsvarende vare.